zaterdag 1 februari 2014

Hup hup

Ik ga hier weer verder, ik ben mijn andere weblog even zat geloof ik. :) 
Ik ben vanochtend lid geworden van de HUP-club bij Ingrid :)

Sinds 2 weken heb ik een week(dagen)programma (ook een beetje HUP eigenlijk), en dat gaat aardig, ik doe het niet te strak maar het helpt me wel.
Nog even een planner-kalender kopen waar ik alles duidelijk op zet- ter herinnering-het HUP-kaartje kan er mooi aanhangen.


9 opmerkingen:

  1. Zo dus een hupklupmember geworden en mag ik vragen wat voor programma je volgt?
    Of is dat te persoonlijk ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een heel simpel programmaatje hoor, op 2 dagen in de week(dinsdag en vrijdag) moet(wil/ga) ik hard aan de slag om mijn huis op orde te krijgen(wat al jarenlang niet is gelukt)1 dag per week(donderdag) ga ik handwerken of knutselen, maandags is straks weer de tuindag en verder administratiedag, de woensdag is een soort reservedag om te ruilen en in het weekend ga ik 1 x met Myrthe samen koken of bakken. De gewone dagelijkse dingen gaan natuurlijk overal doorheen. Ik heb veel moeite om structuur te houden dus probeer ik het nu zo.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. goed idee Margreet maar wees niet te streng

      Verwijderen
  3. Beetje streng toch wel anders wordt het weer niks he :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nou ja je kent jezelf Margreet dat is waar
    .Pffft ben een beetje lui zit hier en niet in de kerk ..... moet mezelf ook beter aan pakken en net toegeven aaan gevoel

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hangt ervan af wat voor gevoel het is?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is niet iets voor mij, die HUP-club, maar ik wens jullie er veel plezier mee.

    Veel succes met je programma, het schijnt het best te werken als je niet teveel denkt, maar gewoon doen ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bij mij is voornamelijk wilskracht en doorzettingsvermogen nodig. En een lange adem want het is voorlopig nog lang niet klaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuk idee van die hupclub. Ze hebben wel veel leuke reacties gekregen. Is ie nog actief? En heb je er iets aan? Het lijkt me wel een voordeel dat als je even niet zo hup bent, je even bij anderen kunt buurten en dat je elkaar dan weer overeind trekt. Denk ik. Maar dat komt omdat ik moet gaan wieden en ik voel me vandaag niet erg hup. Maar ik zou niet zeuren riep ik net nog op dat ander logje en daarom zeg ik nu tegen mezelf: hup, niet zeiken, wieden met je luie kont.

    BeantwoordenVerwijderen