Voor 12 stuks
- 2 eiwitten
- 100 gram fijne kristalsuiker
- 110 gram geraspte kokos
Klop met een handmixer twee eiwitten stijf in een droge, vetvrije schaal
(ontvet de schaal voor de zekerheid met een halve citroen)
Doe beetje bij beetje de suiker erbij en klop nog even door
Schep de kokos er luchtig doorheen
Schep hoopjes schuim op een met bakpapier bekleedde bakplaat
rooster met bakpapier in het midden van de oven
30 tot 40 minuten in de oven (140/150 graden)
Even laten afkoelen
Begin weer bovenaan want ik garandeer 12 is niet genoeg
deze koeken maakte mijn moeder ook vaak.Heerlijk maar nu niet meer voor mij teveel suiker hoor.
BeantwoordenVerwijderenIk geloof je graag. :-)
BeantwoordenVerwijderenAf en toe verwennen moet kunnen, toch?
Ja er zit wel veel suiker in helaas.
BeantwoordenVerwijderenNou ik durf wel een suikerzoet KoKoRo-tje of twee hoor.
VerwijderenIk zal het onthouden :)
Verwijderenipv een snik? pp
VerwijderenJe bent eigenlijk wel mijn KoKosRots in de branding he pp
VerwijderenIk neem wel een snik mee, voor de zekerheid.
VerwijderenJa en je zoete SoKoMo-suikeroompje...pp
SaKoMo!
BeantwoordenVerwijderen